jan
24

Női konferencia 2010

| Szerző: cetlee | 5:12 pm

 

Péntek reggeli szigorlatom után Vajtára indultunk. Először nem akartam jelentkezni,igazán nem tudom,hogy miért.Csak.Mert nem. Aztán jöttek egymás után a vizsgák,egyre kevesebbet mozdultam el a könyvek mellől,kezdtem úgy érezni,hogy becsavarodok a sok jogba. Így aztán végül jelentkeztünk. Jót tett...Vajtára amúgyis szeretek menni.

Van egy olyan leírhatatlan hangulata. Egyszerre van jelen a csend,békesség és a zaj. Természetesen nem hagyhattuk ki a kávézót,nem is lehetne,az a központ:) Jó leülni egy pohár kávé,tea,forró csoki mellé és beszélgetni,vagy csak hallgatni ahogy a többiek beszélnek,vagy csak úgy nézelődni. Vajta egyszerre megnyugtat és felpörget-nagyon jó hely,mindenkinek csak ajánlani tudom;) 

A bejegyzés trackback címe:

https://cetlee.blog.hu/api/trackback/id/tr571698371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása