aug
13

Szenzációs répatorta

| Szerző: cetlee | 12:01 pm

Szerintem ez a legjobb,bár utálok répát pucolni és leginkább reszelni:S

Egy tálba teszünk 2 cup lisztet
                          2,5 cup cukrot
                          4 teáskanál szódabikarbónát és összekutyuljuk

Egy másik tálba teszünk 2 cup pépesrépát (ha nem szakadt le a kezünk a reszelés után-géppel rendelkezők előnyben)-kb 6-8 db
                                    4tojást
                                    2 van.cukrot
                                    1teáskanál gyömbér
                                    1 evőkanál fahéj
                                    2 dl olaj
                                    csipet só

összekeverjük, hozzáadjuk a lisztes keveréket, tepsibe öntjük, majd 180°C-on kb 45 perc alatt megsütjük. (nekem tegnap jóégtudja hányas fokozatok 20p alatt meglett)

közben elkészítjük a frostingot:

jóó sok sajtkrém (tegnap 4 tubussal tettem)
2 ek cukor
1-1,5 citrom leve és héja

ha kisült a süti gyorsan rákenjük a frostingot és már ehetjük is

képet ne akarjunk csinálni, vagy csak nagyon gyorsan,miután elkészült. Ha megvágjuk esélytelen,hogy maradjon vmi fotómodellnek:)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://cetlee.blog.hu/api/trackback/id/tr813150620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása