Szerintem ez a legjobb,bár utálok répát pucolni és leginkább reszelni:S
Egy tálba teszünk 2 cup lisztet
2,5 cup cukrot
4 teáskanál szódabikarbónát és összekutyuljuk
Egy másik tálba teszünk 2 cup pépesrépát (ha nem szakadt le a kezünk a reszelés után-géppel rendelkezők előnyben)-kb 6-8 db
4tojást
2 van.cukrot
1teáskanál gyömbér
1 evőkanál fahéj
2 dl olaj
csipet só
összekeverjük, hozzáadjuk a lisztes keveréket, tepsibe öntjük, majd 180°C-on kb 45 perc alatt megsütjük. (nekem tegnap jóégtudja hányas fokozatok 20p alatt meglett)
közben elkészítjük a frostingot:
jóó sok sajtkrém (tegnap 4 tubussal tettem)
2 ek cukor
1-1,5 citrom leve és héja
ha kisült a süti gyorsan rákenjük a frostingot és már ehetjük is
képet ne akarjunk csinálni, vagy csak nagyon gyorsan,miután elkészült. Ha megvágjuk esélytelen,hogy maradjon vmi fotómodellnek:)