júl
17

front

Címkék: általános | Szerző: cetlee | 9:30 pm

Nah ez a hét sem semmi...egyik nap 35 másnap 20 fok van és ez persze jól megvisel mindenkit. Kedden Nórival árkádoltunk,vagyis inkább árkád-parkoztunk,nagyon jól sikerült-még az esőt is megúsztuk:))Na de a kedves felszolgáló srác kérdését nem: "..és az anyukának mit hozhatok???" wááá grrr:D de aztán visszakapta: "Nóri vigyázz, ne menj neki a bácsinak" Megnéztük a motorokat(bár Nórit inkább a kavicsok érdekelték) és a szökőkutat(favorit) meg a játszóteret is:))Szóval tök jó volt.
Nem tudom,hogy írtam-e csináltatok új szemüveget(nem,nem most lettem az-kontaktlencse párti vagyok, teljes mértékben gyűlölöm a szemüveget)Elvileg már egy hete meg kellett volna érkezzen,de hát nem teszi...Ez van.
Ma Judittal és tesómmal kávézni voltunk,a kávé nem volt túl jó,de a beszélgetés annál inkább,kösz csajok:*

A bejegyzés trackback címe:

https://cetlee.blog.hu/api/trackback/id/tr64573353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása