feb
6

first

Címkék: család általános | Szerző: cetlee | 7:01 pm
Nos akkor ez az első bejegyzésem:)
A mai nap sikeresnek mondható, már ami a tárgyfelvételt illeti!Igaz az etr szokásához híven betetüzött és ezzel a világ végére kergetett,na de kérem szépen akinek nem tetszik...:) Róma gyakorlatot csak csütörtökre sikerült felvenni,így ugrott a 4 napos hétvége(igen ilyen is létezik-jó létezett) de összességében nem panaszkodhatok. Ezen kívül ma nem csináltam mást egy-két rész gilmore girls-n kívül(erről később).
Hugom elkapta ezt a magas lázas vírust vagy mit,de le a kalappal előtte,mivel a fizika dogát megírta még.Ügyi vagy hugi!!
Hétfőn Liliéknél beszíneztük a hajamat,nincs túl nagy változás egy kicsit vöröses és világosabb, de ennyi. Ez persze éppen elég volt a nagy családi kiborulásra(már aki észrevette:P) de csak tegnap este vették észre miután hazaértem a fodrásztól(a rövid haj teszi???)

A bejegyzés trackback címe:

https://cetlee.blog.hu/api/trackback/id/tr23328350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása